onsdag 5. januar 2011

Sushi & Thai, Bislet

1. nyttårsdag var vi lei av julemat og ville ha SUSHI! Men hva er åpent første nyttårsdag, da? Etter å ha ringt 6 stengte sushi-plasser, fikk vi positiv tilbakemelding på Sushi & Thai. Vi hentet våre medanmeldere og inntok stedet....

Rimelig anonymt plassert blant de andre sushi- og kebab-stedene på Bislett fant vi en liten sjappe, enkelt innredet med et spisebord og barstoler foran disker langs veggene. Alle sitteplassene var plassert på samme nivå og nærme døren, noe som ikke er inbydende når det er over 10 minus ute. Flere hadde visst oppdaget den ene åpne sushi-plassen, vi var definitivt ikke alene og gulvet bare sterkt preg av slapseføret. Vi bestemte oss for å ta med maten hjem.

Menyen var variert nok. Kunne hatt flere mix-menyer, men man fant mer enn nok til å lage sin egen veldig gode mix :) Vi bestilte stor sashimi, futo tempura maki med laks, scampi og crabsticks, lakserogn maki, kamskjell maki (til meg) og spicy tuna (til ham). Det tok sin tid, og de som var med oss bestilte rett etter oss, men det var likevel flere som fikk maten sin mellom oss og dem.

Vel hjemme ble vi fornøyd med pent pakkede bokser med fisk, ekstra ris og rikelig med god soyasaus. Wasabien var litt bløt, men gjorde sitt for smaken. Jeg var veldig fornøyd med den gode mengden rogn som garnityr. Samtidig savner jeg den klassiske asiatiske pynten jeg så så mye av før, mange bruker bare vanlige salatblader.

Fisken var god, saftig og smaksrik. Vi stusset dog litt på hvorfor "futo tempura maki" ikke var fritert, selv om menyen hadde sagt at scampien var kokt. (Vi trodde virkelig at dette bare var en presisering, siden all scampi blir kokt før bruk....). Bitene var passe store og konsistensen bra.

Vi prøver gjerne Sushi & Thai igjen, og kanskje restauranten er litt mer innbydende på en vanlig hverdag?

Pris: Helt grei take-away priser
Smak: 3,5/6.
Service: 3/6.
Atmosfære: Lite koselig på en travel dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar