mandag 19. desember 2011

Sushi City, Byhaven

Vi gikk i byen og diskuterte hvor vi skulle spise sushi-lunsj idag, da vi oppdaget at det er blitt åpnet en helt ny sushi-restaurant på Byhaven!

Plassen var stilig og moderne, med både bord og bar. Den ligger imidlertid midt mellom to innganger og rett ved trappene, så det er ikke akkurat stedet for en intim og rolig date.

Menyen var relativt ordinær; de vanlige fiskesortene som ngiri og ulike maki, samt menyvalg av både sushi og sashimi. Vi bestilte en medium sashimi, tempura maki, lakserogn- og kamskjellmaki og spicy laks (de var desverre tom for smørfisk).

Vi ventet ikke lenge før en hyggelig dame serverte oss to flotte tallerkener med mat. Sashimi-tallerkenen hadde en viss overvekt av laks, men hadde både ris og kimchi, samt rogn til garnityr.

Maki-rullene var passe store og ingrediensene vel balanserte. Fisken var både saftig og smakfull, samtidig som den hadde den tydelige milde smaken av fersk fisk. Kamskjellene var utsøkte.
Det eneste som skuffet var at tempuraen var seig, ikke sprø.


Vi anbefaler gjerne Sushi City for en rask og god lunsj og ønsker dem lykke til i Oslos sushi-miljø

Pris: Rimelig, 60-90,- for makirull på 8 biter, 120,- for medium sashimi
Smak: 4
Service:5
Atmosfære: Moderne og stilig, men preget av trafikken på senteret

1 kommentar:

  1. Velsmakende, passe temperert og god mende mat til passe pris!
    Noe stressende miljø, folk passerer rundt deg hele tiden.
    Anbefales!

    SvarSlett