lørdag 2. oktober 2010

Bislet Sushi og Kafé, Bislet. ENDELIG!

Jeg har kjøpt enda flere kuponger på MyCityDeal, og skulle hit for å få to menyer til halv pris, men hadde ikke lest den lille teksten, som sa at denne kupongen kun gjelder på hverdager. Jaja, så fikk vi heller bestille litt "á la carte"....og vi angra ikke!

Bislet Sushi og kafé er et helt ordinært, rent og moderne lite lokale på et hjørne i Pilestredet (51b). De har en variert og fristende sushi-meny, og vi valgte Tempura maki, Power maki (måtte jo bare ha den, kamskjell, tartar og agurk), regnbuerull og en liten sashimi og dette betalte vi 300,- for!

Vi kom 5 minutt før åpningstid, så vi fikk lokalet for oss selv. Derfor tok det heller ikke altfor lang tid å få servering. (Mannen sa at det på hverdager er relativt travlere, og at man bør ringe på forhånd om man vil ha maten kjapt)

Jeg må gi mange ekstrapoeng for genial anretning og god service her! Alle bitene på ett fat (+2) og de hadde delt sashimibitene i to, så de var små, men ikke for små og vi fikk følelsen av mer mat (+2). De hadde til og fordelt sashimien så det var like mange av hver type på hver side av tallerkenen, så jeg og Geir slapp å krangle (ikke at vi gjør det, men det var veldig søtt gjort :)

Tempura og Power maki var 8 passe små biter, og regnbuerullen 6 litt større biter som alle hadde veldig god fordeling av ingredienser, så alle smakene kom til sin rett (+10!). Vi må altså konkludere med at det er bedre med mange små biter enn færre store biter (og avventer med å si noe om mange store biter er like bra:) Størrelsen på biten har ihvertfall definitiv noe å si for smaksopplevelsen!

Om du synes denne anmeldelsen var overvettes positiv har du helt rett, og det er absolutt meningen. Vi anbefaler med glede Bislet Sushi og Kafé!

Pris: Så billig at til og med studenter har råd til det!
Smak: 5/6.
Service: 5/6.
Atmosfære: Er vel det som var minst imponerende, men det var rent og en velkommen stemning, så ingen minus ved det, ihvertfall

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar