torsdag 25. november 2010

Sushi Sumo, Youngstorget

Vi bestemte oss for å spise sushi (en enkel avgjørelse:) og den første plassen vi gikk forbi var Sumo Sushi ved Youngstorget. Vi hadde forhåpninger om at denne plassen ville være bedre enn sin navnebror.

Lokalet var innbydende, stort og luftig med moderne interiør. Trapp opp fra gatenivå gjorde at kulda ikke krøp inn, et stort pluss på en så kald dag.

Vi bestilte en liten sashimi, tempura maki, lakserognrull og husets maki. En liten stund etter fikk vi to helt ordinære tallerkener med mat. Sumo Sushi får et lite pluss for at det var med ris på sashimi-tallerkenen... og det var det. Vi fikk Tempura maki,og den var god og sprø, men smaken av ferdigpakka crabsticks dominerte. Til og med chlimajones er bedre enn det. Vi fikk også en fritert rull med crabsticks, scampi og en type rogn (som definitivt ikke var lakserogn) og en rull med laks og avokado, så vi er ikke helt sikre på hva som var hva, om "husets maki" bare er en helt ordinær laksemaki, og de bomma på rognen på "lakserognrull", eller om de tolket "lakserognrull" som "lakserull"... vet ikke hva som er verst, de tyder uansett på slapt personale

Sashimien var kald, så det var ikke så enkelt å kjenne smaken. Bitene var små og laksemakiene hadde innslag av skinn! Makiene var "sånn helt grei", selv om prisene tydet på at maten skulle vært så innmari mye bedre.

Desverre var lokalet det eneste som var bedre enn den andre Sumo Sushi, og det er det virkelig ikke verdt. Maten er "helt grei", men om man går rett over torget istedenfor å ta til høyre, og man kommer til en plass som er 10 ganger bedre.

Pris: Det koster mer enn det smaker
Smak: 3/6.
Service: 2/6.
Atmosfære: Moderne og stilig,

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar