fredag 18. juni 2010

Samurai Sushi, Tøyen

I et gammelt renseri-lokale holder Samurai Sushi til. Diskré asiatisk stil, mange bord (hvorav de fleste ledige på en god og varm forsommerdag) og en velfyllt fiskedisk møter oss.

Vi setter oss ned, men er for utålmodige til å vente å se om noen kommer med menyer, så vi går til disken for å finne vår egen. Godt utvalg både av menyer og enkeltbiter, og vi havner på en stor Sashimi, Tempura Maki (som her heter Scampi og avokado under friterte maki), regnbue maki og en maki med laks, lakserogn, vårløk og avokado.

Maten kom i rimelig god tid. Ganske ordinært anrettet og servert. Ikke spesielt asiatisk, men fin garnityr, og bortsett fra det bærer stedet lite preg av finesse.

Smaken var så som så. Bitene var generøse, men ikke for store, fisken var saftig og konsistensen var god på både kjøtt, ris, tang og bitene som helhet. På en eller annen måte vi ikke klarer å sette ord på manglet imidlertid fisken et eller annet på smak, den var for mild/svak/tørr...eller noe. Spesielt sashimien var skuffende smakløs og variert. Regnbuen hadde bare 3 typer fisk + crabsticks.

En håndskreven regning ga oss en helt god pris: 60,- for 6 biter maki og bare 25,- for brus!

En helt gjennomsnittlig sushiopplevelse. God lunsj, men ikke noe å feire for.

Pris: Billig.
Smak: 3/6.
Service: 2/6. Gikk nok litt for tregt, tross få gjester. Er nok mye take away-oppdrag
Atmosfære: Diskré asiatisk, ikke gå dit for atmøsfæren sin del, men det er koselig nok å spise der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar