mandag 8. november 2010

Chiba Sushi, tollbugata

En regnfull tirsdagsformiddag bestemte vi oss for å lunsje på en ny sushi-restaurant, og "nærhetssøket" på GPSen førte oss til Chiba sushi, en enkel, liten sjappe med mye fliser og provisorisk asiastil. Menyen var ikke så variert, omtrent like stor som stedet ;) Vi bestilte en medium sashimi-tallerken, tempura maki og kamskjell maki.

Det tok litt tid for det ene litt eldre ekteparet (?) å få ferdig mat til oss og en annen person. Først fikk vi sashimi og vi rakk å spise mye av den før maki kom. Tempura maki var god, men hadde en rimelig spesiell chilimajones som dominerte på en måte vi ikke er helt vant til. Dette gjaldt også kamskjell-makien.

Sashimien var fersk, saftig og smaksrik. Bitene var ganske små, men det gjorde dem enkle å håndtere og smaken kompenserte godt. Anretningen var enkel og elegant og til og med pynten smakte godt. De hadde til og med tatt seg tid til å lage noen lakseroser med lakseegg på (min favorittgarnityr).

Prisen var det heller ikke noe å si på, og jeg vil absolutt anbefale å stikke innom Chiba Sushi

Pris: Så billig at til og med studenter har råd til det!
Smak: 4/6.
Service: 3/6.
Atmosfære: Det var rimelig kaldt, og ikke over gjennomsnittlig koselig, men det er verdt det for god mat til den prisen. Man kan alltids ta med seg maten hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar