torsdag 2. september 2010

Fuji Sushi, Munkedamsveien

Enda en gang hadde jeg fått tak i kuponger fra MyCityDeal, denne gang hos Fuji Sushi. Jeg hadde lest en artikkel som sa at dette var Norges første sushi-restaurant og bildene ga meg inntrykk av et veldig stilig sted. Døren ligger på et hjørne og da vi kom inn gikk haka litt ned. Dette var helt tradisjonell trailersjappe, bare med fisk. Noen få bord langs veggene og en lang bardisk, for anledningen fyllt med folk, deriblant en god kompis av oss. Vi måtte smyge oss forbi og lure oss ned på stolene.

Siden det var en del folk der, tok det også en del tid å få service, men til gjengjeld var servitør/kokken veldig hyggelig :) Vi brukte kupongenes forslag og bestilte en sashimi mix og en tallerken med 11 ngiri og 3 laksemaki. En ganske god stund etterpå fikk vi enkel og greit anrettet mat enkelt og uelegant servert av en kompleks og uelegant japaner, som muligens er mer innstilt på god service innblandet masse småprat, enn effektivitet.

Opplevelsen preges også av at gjester som ankommer og som vi må trekke oss sammen for å få plass til.

Smaken var...helt grei. Ikke no' wow-opplevelse akkurat. Futo maki-bitene var om mulig enda større enn på Asia House og dermed veldig vanskelig å spise på en elegant måte. Kamskjellene var ferske (noe vi har erfart at ikke er en selvfølge) og fisken var ellers helt ordinær.

Vi hadde kuponger, så vi synes det var verdt akkurat det vi hadde betalt (halv pris), for prisene er nok høyere enn stilen og smaken. Som dere kanskje kan se er opplevelsens helhetlige konklusjon: enkelt og uelegant.

Pris: Dyrere enn forventet. Forsåvidt greit med kupong
Smak: 2/6.
Service: 2/6. Om du vil småprate fremfor å nyte maten, gå hit
Atmosfære: Billig og enkelt

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar