mandag 20. september 2010

Eat Nydalen

Hvis Hellstrøm kan, kan vi!

Vi har hatt denne restauraten på listen fra begynnelsen av og da vi for en tid siden så den på "Hellstrøm rydder opp" tenkte vi to umiddelbare tanker:
1) Bra vi ikke hadde gått dit enda!, men...
2) nå er det kanskje på tide?

Vårt siste sushi-måltid som "bare" kjærester fant altså sted på Eat Nydalen. Vi var imponert over hva de hadde fått ut av et lokale som det kunne gått begge veier med, langt og rimelig smalt som det er. God, moderne og koselig asiatisk stemning en tirsdagskveld og faktisk så og si fullt! det gjorde oss skeptisk til om vi kom til å få effektiv service, men det var ikke noe problem. Vi ble kjapt vist til et bord for to, som føltes overraskende privat selv om vi satt midt i; god bordplassering med andre ord.

Eat har en stor og variert asiatisk meny, men når det gjelder sushi er ikke utvalget utrolig stort. Vi bestilte den vanlige tempura maki, en kamskjell maki og en meny med 9 ngiri og 6 maki. Maten kom relativt fort på bordet, og var helt greit, elegant og enkelt anrettet. Kokken hadde faktisk kart å plassere ulike menyer på samme tallerken, det er ikke ofte!

Vi er glad Hellstrøm ryddet opp, kokken hadde fått noen tips angående anretning av sushi. Gode smakskombinasjoner i passe store biter med fin konsistens. Ingen revolusjonerende smaksopplevelse, men godt over gjennomsnittlig! Vi anbefaler gjerne Eat Nydalen.

Pris: Helt grei, i det nedre sjiktet av restaurant-priser
Smak: 3/6.
Service: 4/6.
Atmosfære: Moderne, koselig, intim og effektiv. Både for foretningslunsj og romantisk date!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar