tirsdag 25. mai 2010

Hai Sushi, Bryn

Hai Sushi er et lite lokale rett ved veien ikke langt fra Bryn senter. Et lite og anonymt lokale, en disk og et par kjøkkenbord med stoler. Hai Sushi lever nok i hovedsak av take-away og raske lunsj-spisere.

Menyen var variert og spennende og vi bestilte Hai maki (laks med laks på:), Hai Futo (fritert scampi, crab sticks og laks), kamskjell rull og en medium sashimi. Selv om det var fire japanske damer som jobbet bak den velfyllte fiskedisken, ventet vi i hele 40 minutter på maten.

Maten var helt ordinært plassert i to forskjellige take away-bokser, pluss en med ris og en sashimi-saus med litt for mye edikk. Bitene var usannsynlig store, så vi fikk forsåvidt mye mat for pengene, men det var umulig å få dyppet dem i de små soya-koppene vi hadde fått med og mer enn vanskelig nok å få dem i munnen. Det kunne godt vært halvparten så store biter og dobbelt så mange. Til Hai Sushis fordel var fisken billig, saftig og rik på smak.

Pris: Billig.
Smak: 4/6.
Service: 2/6. Treg, og prater mer med hverandre enn med kundene
Atmosfære: Kjedelig anonym, ta heller maten med hjem.

2 kommentarer:

 1. Da har jeg lest hele bloggen din. Jeg tror fremdeles ikke at sushi er godt.

  SvarSlett
 2. Hihi, nei, sånn er det ofte. Jeg trodde sushi var noe man enten elsket eller hatet, og jeg var veldig skeptisk.

  Nå har jeg dratt med meg en del som "godt kan spise sushi, men ikke elsker det".

  Og så er det veldig forskjell på sushi, da. Som med alt annet anbefaler jeg faktisk ikke å prøve det billigste og enkleste første gang, da kan man få et veldig dårlig førsteinntrykk. Mange starter med ordinær "ngiri" (risklump med fisk på), men flere av mine venner har sagt at de er glad de startet med Tempura, som er fritert og dermed litt mer "trygt" og kjent enn bare rå fisk.

  Oppmuntrer alle sushi-jomfruer til å prøve.

  SvarSlett