søndag 21. februar 2010

Japo Sushi, Frogner

Geir henta meg på Gardemoen i dag og det bar selvfølgelig rett til sushi-plass :) Dagens utvalgte ble Japo Sushi på Frogner.

Vi kom inn i et LITE lokale med ett langbord, to firmannsbord og en lang disk full av fisk (haha, jeg rimer:) Lokalet hadde overraskende lekker tapet og lyekroner i barokkstil, samtidig som bordene og disken ga det hele et rent, klassisk japansk preg.

Vi kikka på menyen og bestemte oss for de velkjente Sashimi Moriawase og Tempura Maki. I tillegg ville vi prøve oss på et par Gun Kan Maki (maki med rogn og greier).

Det ble servert rimelig fort. Ikke noe jåleri her, fisken var lagt på tallerken uten noe særlig om og men. Sashimien var enkelt lagt opp uten noe særlig garnityr eller egen sashmi-saus. Smaken var imidlertid bra. Tempura Maki var faktisk nesten Sushi bar-kvalitet! Sashimien var saftig og god, men kunne godt vært ordentlig oppdelt. Gun Kan Maki var spennende og rik på forskjellige smaker.

Mens vi satt og spiste fikk jeg inntrykk av at restauranten lever i hovedsak av take away, og folk fløy inn og ut for å hente maten sin. De som jobbet der ropte seg i mellom og det var en generell uformell stemning. Siden all servering foregikk like innafor døra var det også ufattelig kaldt å sitte der å spise på en vinterdag.

Pris
:Billig. 255,- for en sashimi-tallerken for 2
Smak: 4/6 (+ litt for Tempura Maki:)
Service: 3/6. Hyggelige folk, men ganske uformelt og tilfeldig
Atmosfære: Koselig, japansk og klassis. Men KALDT om vinteren


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar