torsdag 13. desember 2012

Sushi Tokyo, Majorstuen

Nå var det sannelig på tide å prøve noe nytt, så det gjorde vi.

Sushi Tokyo ligger i kirkeveien, midt mellom Majorstu-krysset og Frognerparken. Ved første øyekast hadde vi ikke de største forhåpningene, men vi gikk inn med godt mot. Interiøret er en god blanding av 90-tallet og Asia. På første plan har de barbenker langs veggene for de enkle og effektive, og så har de en slags "hems" med 4- og 2 mannsbord til de som vil ha en litt mer intim atmosfære. Vi gikk opp dit.

Det første vi la merke til, og det aller aller kuleste med denne opplevelsen, som vi aldri har opplevd før, er at hvert bord har en liten tablet. På den står det "trykk start for å bestille". Her er altså hele menyen digital! Den var fin og oversiktelig, man kunne trykke på realistiske bilder av produktet og lese mer, før man trykker velg. Alt havner på en liste, som du til slutt sender til kjøkkenet.Om vi skal trekke på noe er ikke sushi-menyen veldig variert. De har ål, men ikke noe med smørfisk, ikke så mange maki, og mix-menyene er veldig standard. Men kanskje det enkle er det beste av og til? De har også ordinære asiatiske forretter og noen andre varmretter, typen stekte nudler og kylling. Vi bestilte en mix av ngiri og sashimi, pluss tempura og laks maki, med misosuppe til forrett. Det tok ikke lange tiden før en søt og veldig høflig dame kom med drikkevarene våre. Stor pluss for de store glassene med vann som automatisk fulgte med! Vi merket godt at personalet (aka damen) her er effektiv, suppen kom rett etter. Det var to andre par som spiste og hun visste virkelig å gjøre flere ting i slengen, bordene ble ryddet på veien ned igjen, og ingen trengte å spørre om å få betale. Kudos!Suppen ble rask fulgt av to helt fine tallerkener med sushi. Oppsettet var kanskje ikke så imponerende, men jeg ble oppmerksom på at denne lille plassen har veldig fint og gjennomført servise, alle tallerkener passer faktisk sammen!

Og det enkle er nok ofte det beste. Dette smaker fantastisk! Saftig, smaksrikt, god konsistens, god ris, passe med tilbehør! Tempuraen er kanskje litt lite sprø, men til gjengjeld smaker den mer enn bare frityr-røre.

Det gjør også desserten. Dessertutvalget er også litt enkelt, men man må selvfølgelig ha en fritert banan, og den er KJEMPEGOD! Vi smiler når vi trykker på tableten for å få regningen. Awesome!

Dette var en positivt overraskende bra opplevelse, og vi skal absolutt tilbake til Sushi Tokyo

Pris: Billig. 70,- for tempura, 200,- for en 20 biter sushi/sashimi
Smak:5
Service: 6
Atmosfære: Koselig, men enkelt, og litt lite gjennomført. Det er det eneste som trekker ned på denne opplevelsen, og man kan nesten se forbi det om man bare ser på tableten :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar