tirsdag 20. mars 2012

Star Sushi, Sentrum

Star Sushi har åpnet ny filial i Kristian Augusts gate, rett ved Nasjonalgalleriet, så jeg tenkte jeg skulle stikke innom og ta en lett lunsj.

Lokalene er fine, et par 4-mannsbord, en koselig vinduskrok og en barbenk. Jeg må ta en av menyene fra bordet, for det er ingen oppslag eller menyer ved disken. De har et godt utvalg av sammensatte menyer, makiruller og enkeltbiter. De har også baguetter, småsnacks og et par andre asiatiske retter. Prisene er greie, dette er en studentvennlig lunsjplass.

Jeg bestemmer meg for laksemaki med kongereke og lakserogn, og en smørfiskmaki med spicy majones.  Fyren bak disken er hyggelig, men ikke særlig stiv i norsk, så jeg er redd for at min forespørsel om "bare litt majones på smørfisken" ikke når helt hjem.Det tar "ca. 6 minutter" sier mannen, noe som viser seg å bety "sikka ett kuatte", men det er greit nok det.

Jeg tar med meg posen og går for å spise på kontoret. Det viser seg at min skepsis til språket var velgrunnet. Ikke bare har jeg fått "ekstra" istedenfor "mindre" spicy majones, jeg har til og med fått den istedenfor lakserognen på laksemaki (som var hele grunnen til at jeg ville ha den). Skuffa!

Makien hadde god konsistens, fersk og fin, men jeg smaker nesten bare majones.

Jeg kommer nok til å gi Star en ny sjanse, siden jeg ikke engang har smakt Tempura enda, men førsteinntrykket var ikke overbevisende. Fortsettelse følger

Pris: Rimelig
Smak: 2
Service: 2
Atmosfære: Nytt og koselig, helt greit å spise her :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar