mandag 3. oktober 2011

Alex Sushi, Solli Plass

Alex Sushi gir inntrykk av å være en av de mer ekslusive plassene i Oslo, og vi tenderer til å være enig. Vi hadde "spart" opplevelsen til vår første bryllupsdag, som var for et par uker siden.

Vi hadde bestilt "bord" og ble raskt vist til plassene våre av en meget hyggelig servitør. Plassene var imidlertid ved sushibaren, sammen med mange andre. "Ikke særlig intimt" var førsteinntrykket, og det ble ikke bedre etterhvert som restauranten ble stappfull. Den stadig voksende køen ved hovmesterens bord var heller ikke særlig avslappende, men vitner ihvertfall om at dette er et populært sted.

Vi hadde likevel ikke så mye imot det, vi hadde nemlig klar utsikt til en av de to imponerende flinke kokkene, som kuttet grønnsaker og fisk og anrettet i en imponerende fart og stil.

Vi hadde bestilt den dyreste menyen og fikk servert ni flott anrettede, velsmakende retter. Fisken var fersk og flott og tilbehøret spennende, uten å overdøve sushiopplevelsen.

Servicen var upåklagelig. Vi fikk champagne i anledning dagen og ble godt ivaretatt av akkurat passe ivrig betjening.

Vi kan ikke si så mye om plukk-menyen, men vi fikk innttykk av at det finnes noe for enhver smak her, om kanskje ikke for alles lommebok.
Pris: I det øvre sjiktet. 
Smak: 6.
Service: 6.
Atmosfære: Moderne, og stilig. Kunne likevel med fordel skjermet kundene for trafikk og kø i døra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar