mandag 6. juni 2011

Art of Sushi - Frogner

Det er ikke det at vi ikke har spist sushi, altså, men vi har ikke prøvd så mye nytt i det siste. Men forrige uke hadde Groupon tilbud hos Art of Sushi på Frogner , og det passa jo perfekt med planer om bursdagsmiddag.

Vi parkerte det vi regna som "i nærheten av adressen" og fant relativt fort lokalene til Art of Sushi. Grunnen at jeg sier "regna som" er at lokalet er temmelig diskret, det eneste som sier at man er fremme er navnet på døra og når den står oppe er det ikke lett å se.

Når man kommer inn er restauranten imidlertid stilig, moderne og innbydende, med god plass og bord til både små og store selskaper i alle deler, så man kan velge vindu eller mørk krok som man vil :)

Vi hadde jo kupong på ferdig komponert meny, så vi kan ikke si så mye om utvalget, men vi regner med at maten vi fikk er mulig å få til vanlig også, og vi var mer enn fornøyd med utvalget.

Til forrett fikk vi servert tempura krabbe. Ikke maki, men store saftige biter med fritert krabbe garnert med flyvefiskrogn, avocado og sterk saus.
Deretter fulgte en båt med sushi; laks, smørfisk, scampi, kveite og hamachi ngiri, og mango/krabbe, avocado/yellowtail, fritert/fersk laks, kveite/laks, grønnsaker/scampi, laks/rogn maki.
Hovedrett var blåskjell, kamskjell og scampi i sterk saus med grønnsaker.
Til dessert fikk vi sjokoladefondant.

Alt var kjempegodt, flott anrettet og servert med stil. Servitrisen var både hyggelig og dyktig og representerte restauranten upåklagelig. Om vi kan utsette noe på noe som helst så måtte vi vente en stund mellom rettene, men det har nok mer med vårt spisetempo og tålmodighet å gjøre, enn med dårlig service :)

Om sushien vil vi enkelt og greit si: Hurra! Masse spennende og interresante nye smaker for oss, uten å overdrive. Noen finere restauranter tar vekk både smak og fokus fra fisken med sauser, pynt og pjatt, men her mester de virkelig "kunsten Sushi" ;)

Vi fikk et godt tilbud, men vi regner med at Art of Sushi er over gjennomsnittet når det gjelder pris, så det er nok best å spare opplevelsen av ekte Sushi-kunst til en spesiell anledning.

Pris: Restaurant. 
Smak: 6/6.
Service: 5/6.
Atmosfære: Moderne og stilig, men samtidig koselig og atmosfærisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar