søndag 15. august 2010

Bryggen Sushi, Aker Brygge

Midt på "torget" på Aker Brygge ligger Bryggen Sushi. Utseendet gir inntrykk av flott restaurant med alt som hører med; prikkfri service, delikat mat og stive priser.

Tre servitører svinser rundt for å betjene klientellet, som stort sett er sene lunsjgjester, en herlig blanding av foretningsmenn og familier på sommerferie. Vi setter oss ute og en servitør kommer snart med menyene. Etter litt kommunikasjonsvansker får vi bestilt hver vår cola.

Menyen er variert, men kjedelige som vi er blir det stor sashimi, futo tempura maki og husets maki, som er spicy kamskjell. Etterhvert får vi to enkelt anrettede fat med sushi som servitøren strever med å plassere mellom våre to tallerkener, så vi gjør det selv.

Bitene har variert størrelse og mangler en del på smak. Sashimi- og makibiter er små og sashimi og maki er små og gir ikke helt preg av salt sjømat, ikke engang bitene med rogn på. Futo tempura makibitene er gode, men altfor store. Det svarte altså ikke til forventningene som omgivelsene vekker. Det gjorde imidlertid regningen

Pris: Restaurantpriser
Smak: 3/6. Litt vanskelig å bedømme, da noe var veldig bra, mens andre biter trakk ned
Service: 2/6. Egentlig god service, men svarer likevel ikke til forventningene til inntrykket de gir.
Atmosfære: flott og stilig, så service og mat drar opplevelsen ned.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar