fredag 30. juli 2010

MiniSushi, Carl Berner

MiniSushi ligger på Carl Berners plass og navnet er veldig talende. Et lite rom med bardisker langs de to vinduene og en enkel fiskedisk og gammelt kassaapparat er det som møter oss.

En rimelig velfyllt og variert meny kan friste med det meste innen sushi, maki og sashimi. Vi bestemmer oss for stor sashimi, tempura maki, rainbow roll og Vika roll.

Vi har tenkt å spise der, siden vi er på farten. Noe sier oss imidlertid at de fleste tar med seg maten hjem. Det tar "sikka ett kuatte" og vi får maten provisorisk servert i plastbrett, med risen i en plastkopp, engangspinner og plastsoyakopp. Helt greit til den prisen, i underkant av 400,-.

Det rare var at makiene kom i 7 og 7 biter. Vika roll var helt grei, Tempura smakte litt for mye frityr og Rainbow rollen hadde bare avokado og de ulike fiskene, ikke krabben i midten.

Det mest negative var at sashimien var veldig firkanta kuttet i små, frosne stykker. Dette sier oss at bitene er blitt kuttet og lagt på kjøla. Frossen fisk smaker ingenting, så dette var litt skuffende. Lakserognen som vanligvis setter spissen på sushien var ikke god. PLusset her er nok et ferskt og smaksrikt kamskjell.

Altså ingen stor kulinariks opplevelse. Konklusjonen er "helt grei".

Pris: Billig.
Smak: 2/6.
Service: 3/6.
Atmosfære: Enkel med stor E. Her vil jeg gjenta meg selv og si: Ta med maten hjem

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar