tirsdag 15. desember 2009

Bambus Sushi, Majorstuen

Bambus restaurant ligger på Majorstuen. Vi kom inn i et koselig, men ganske fullt lokale og ble vist til et lite bord. Hele opplevelsen var preget av at det var mange gjester og få kelnere, og det tok ganske lang tid mellom plassering, bestilling, servering og betaling.

Vi bestilte "Bambus meny" som skulle være diverse sushi, maki og sashimi servert i intervaller. Først fikk vi en slags maki som var rullet i agurk eller melon (litt uenighet der), så en sashimitallerken der fisken svømte i en sursøt appelsinsaus (Les mer om hvordan jeg liker det i anmeldelsen av Noodee) og til slutt fikk vi en tallerken med litt diverse tempura (fritert) og sushi. Den siste tallerken falt veldig i smak, mange nye og spennende sushi-varianter for oss.

Likevel når nok ikke denne sushi-opplevelsen så langt opp, da vi betalte 370,- for en meny kelneren hevdet "vi sikkert ble mett av" noe vi på ingen måte ble. En kombomeny med flere biter kostet "bare" 250,-, den hadde sikkert ikke vært så forseggjort, men vi hadde nok blitt mer mette for pengene. I tillegg ventet vi hele tia på mat og service, det gikk en halv time fra regningen kom til vi fikk betale!

Skal jeg nevne at hele opplevelsen også ble preget av at jeg satt midt i mot Pia Haraldsen? Måtte se noen ganger, for hun gikk faktisk HELT uten sminke! Og så ble hun sittende å se tilbake. Vet ikke om det er positivt eller negativt jeg, har aldri forstått hva som er så fantastisk med den jenta.

Pris: Ganske dyrt
Smak: 4/6
Service: 2/6
Atmosfære: Koselig og moderne, men vil nok anbefale å unngå rush-tiden

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar