lørdag 28. november 2009

Noodee, Majorstuen

I går spiste vi lunsjmiddag på Noode på Majorstuen. Vi var begge enige om at maten ikke samsvarte helt med stilen og prisen.

Lokalet er innmari lekkert, store bord med sofa og kurvstoler, mye bruntoner, med et moderne, asiatisk preg. Vi ble tatt imot av en gutt i smoking som tok jakkene våre og så ble vi geleidet av en annen jente til bordet. En tredje person ga oss menyer og tok imot bestillingen. Serveringen var veldig elegant, maten kom lekkert dandert to tallerkener som ble severt av den ene servitøren og en kokk som forklarte oss hva alt var.

Geir og jeg har kommet litt ut av "pakkeløsningene" og bestiller nå heller fritt fra enkeltmenyen. På Noode har de imidlertid ikke det største utvalget av sushi og alt er veldig spesielt. Ingen enkle tempura maki eller laksesashimi. Vi bestilte en sashimi-mix, noen maki (bl.a. en isbjørnrull?) og noen sushi. Alt så flott ut, men alt var anrettet på tallerkener med så mye saus i tillegg som "overdøvde" smaken av selve fisken og tok litt vekk den vanlige sushi-opplevelsen. Det kan jo forsåvidt være spennende med nye smaker, men mango- og appelsinsaus er ikke det jeg forbinder med sushi. Det ble rett og slett en helt annen sushi-opplevelse, og det ble rett og slett for mye for min del. Restauranten var så stilig, og maten skulle også være så stilig at jeg synes smaken kom i andre rekke. En veldig spennende opplevelse som kostet litt mer enn den smakte (bokstavelig talt).

Pris: DYRT! (44,- for to sushibiter)
Smak: 4/6
Service: 5/6
Atmosfære: Veldig fin, stilig plass

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar